Zet je kerstboom buiten

De komende kerst ligt eenzaamheid op de loer. De stichting Socialrun wil hier met de actie ‘Zet je kerstboom buiten’ iets tegen doen. De actie ‘Zet je kerstboom buiten’ verwoordt letterlijk wat de actie inhoudt. Voor de deur, in de tuin, op het balkon, het maakt niet uit, maar zet een kerstboom buiten voor een ander.

En ontsteek de lichtjes. Socialrun hoopt hiermee kerst 2020 – misschien wel de meest eenzame kerst ooit – tot de meest sociale kerst te maken. Buiten is op dit moment dé plek voor verbinding. Achter de deur kunnen we niet komen, maar toch kunnen we elkaar zonder fysiek contact hopelijk bereiken. Door de straten te verlichten, verlichten we hopelijk elkaars hart. Wil je laten weten voor wie jij specifiek de kerstboom buitenzet? Vermeld dat op de poster ‘Mijn kerstboom staat buiten voor …’ en hang de poster aan je raam (poster is te downloaden op www.zetjekerstboombuiten.nl). Op de website www.zetjekerstboombuiten.nl kunnen mensen ook aangeven voor wie ze hun boom buiten zetten en ook een foto uploaden.

www.zetjekerstboombuiten.nl

 Meer informatie:
Frank Bonekamp: 06-43006045
Nienke Bouwman: 06-48277911
info@socialrun.nl