65-plussers gezocht

Voor het nog te maken tv-programma ‘Huisbaas zoekt huisgenoot’ is Omroep MAX op zoek naar 65-plussers. In het programma willen zij jong en oud samenbrengen en zo een oplossing vinden voor twee maatschappelijke problemen: eenzaamheid onder ouderen en woningnood onder jongeren. De opzet is als volgt: een jongere (18-27 jaar) gaat een week proefwonen bij een senior (65-plus), ze trekken samen op, leren van elkaar en helpen elkaar. Na deze week beslissen ze samen of de huisgenoot daadwerkelijk zijn intrek gaat nemen. De week proefwonen wordt op integere wijze in beeld gebracht in het tv-programma. Mochten beiden beslissen de plannen door te zetten, dan worden zij begeleid bij de verdere praktische afspraken, en dan zonder camera.

Wij zoeken ouderen die alleen wonen, een kamer over hebben en interesse hebben in het in huis nemen van een jonge huisgenoot, of dit in ieder geval weleens willen proberen.

Informatie? Bel of mail Iris Hilferink: 06-82937480 of iris.hilferink@simpelmedia.nl