Energieke Buren

Energieke Buren is een groep enthousiaste bewoners die graag wil bijdragen aan het verduurzamen van Utrecht. Sinds 2013 zijn ze actief, niet alleen in Wittevrouwen maar inmiddels ook in verschillende andere wijken.

Wilt u overgaan tot spouwmuur- of vloerisolatie of de aanschaf van zonnepanelen? Dan kunt u gebruikmaken van de collectieve aanbiedingen van Energieke Buren. Energieke Buren kan u ook het meeste voorwerk uit handen nemen, zoals informatie zoeken, aanbieders uitnodigen, selecteren op type product, kwaliteit, betrouwbaarheid van de aanbieder en natuurlijk onderhandelen over de prijs en garanties. Dat doen zij allemaal vrijwillig. Al ruim 700 buurtbewoners gingen u voor in het verduurzamen van hun woning!

Wilt u meer weten of alvast een vrijblijvende offerte aanvragen, ga dan naar: www.energiekeburen.nl.

Informatieavond: 17 januari 2019, 19.30 uur in Grifsteede (inloop vanaf 19.00 uur)