Oratorium van een Vlucht

Het oratorium van een Vlucht is een compositie waar in zeven delen het verhaal van de vlucht van Koerdistan naar Nederland wordt verklankt. Het is daarmee een eerbetoon aan eenieder die de moed heeft huis en haard te verlaten om een veiliger en leefbaarder bestaan op te bouwen in een voor hem of haar onbekend land.

Deze compositie is door Kay Krijnen geschreven voor wereldmuziekorkest de Noordooster ter ere van het 20-jarige jubileum. Oratorium van een Vlucht zal door de Noordooster samen met het Stadhuiskoor Utrecht worden opgevoerd o.l.v. Paul Krijnen. De muziek is geïnspireerd op workshops met vluchtelingen en de teksten voor het koor zijn geschreven door (voormalige) vluchtelingen. Voor meer informatie, zie: www.noordooster.com.

19 december om 20.30 uur, zaal open om 19.45 uur; Tuindorpkerk Utrecht, Prof. Suringalaan 1, 3571 WH Utrecht. Tickets à €7,50 (excl. 0,50 per ticket administratiekosten en 0,35 per idealbetaling) verkrijgbaar bij: www.noordooster.wetickets.nl