Zondagmiddagvoorstellingen in ZIMIHC

Foto: Ian/FLICKR

De zondagmiddagvoorstellingen in ZIMIHC op een rij:

30 oktober: Flamenco, Wijn en Tapas – Flamencodans, gevolgd door een proeverij van wijnen uit Andalusië door ‘Granada Wijnen’. Uiteraard vergezeld van heerlijke Tapas. Volwassenvoorstelling.

6 november: Marjo Dames – Juwelen Oma – Verteltheater – Ben moet elke vrijdagavond bij zijn Oma logeren. Saaier en vervelender kun je het niet bedenken. Ze stinkt, haar hoorapparaat fluit en piept. Op een dag vindt hij per ongeluk op de keukenplank een pot vol met juwelen. Zijn oma blijkt een beruchte  juwelendief  te zijn geweest. Maar er is een ding dat ze nog nooit heeft gestolen. Ben maakt samen met zijn oma een plan voor de grootste diefstal ooit. Jeugdvoorstelling, vanaf 6 jaar. Aansluitend mime workshop.

27 november: Annelies van Wijk – ‘Het De Een’ – reprise – Een voorstelling over opgroeien, de balans tussen alleen en samenzijn. Vol poëtische teksten, humor en ongemakkelijke vader-dochtermomenten. Volwassenvoorstelling.

Aanvang 15.00 uur. Bij de volwassenvoorstellingen wordt voor kinderopvang gezorgd ad. € 2,50 per kind.

 

ZIMIHC theater Wittevrouwen
Bouwstraat 55 Utrecht