Arts in vijver Griftpark

Beeld Dorothe Arts

Beelden van de kunstenares Dorothee Arts zijn van 26 februari tot en met 7 april te zien in de vijver van het Griftpark en in Griftsteede.
Met haar expositie ‘Glanswilgen, Watersla en Kruipmos’ probeert zij in het park met twee beelden de verwevenheid van mens en natuur in beeld te brengen. In Griftsteede worden foto’s van kunstwerken geëxposeerd die zij maakte in andere parken, op het strand en in het bos. Met beelden en foto’s verkent zij het raakvlak tussen natuurlijke en kunstmatige groeivormen. Dat levert een verrassend spel op van contrasten in materialen, kleuren en vormen. Ter gelegenheid van de expositie zijn er diverse speciale activiteiten in het Griftpark. Zo geeft Dorothé op zondag 17 maart een workshop ‘land-art’ voor volwassenen en geeft ze op zondag 10 maart om 13.30, 14.30 en 15.30 uur een gratis rondleiding door de expositie.