3 maart 2013: De Utrechtse Spelen ruimt op! Decorstukken, rekwisieten en kostuums uit oude voorstellingen te koop.

300px-De_Paardenkathedraal_te_UtrechtOp zondag 3 maart opent De Utrechtse Spelen de deuren van theater De Paardenkathedraal voor De Utrechtse Spelen Ruimt Op!; een openbare verkoop en veiling van decorstukken, rekwisieten en kostuums van voorstellingen uit het verleden. Er zijn spullen te koop uit recente voorstellingen als Rain Man, De Ingebeelde Zieke en de opera Orfeo ed Euridice, maar ook uit voorstellingen van het voormalig gezelschap De Paardenkathedraal. Van de opbrengst van de verkoop zal in het najaar een deel van de nieuwe schoolvoorstelling gefinancierd worden.

De Utrechtse Spelen nodigt daarom alle belangstellenden uit om langs te komen op 3 maart, tussen 11.00 en 17.00 uur, in theater De Paardenkathedraal (Veeartsenijstraat 155, Utrecht). Om 15.00 uur worden de meest bijzondere spullen geveild. Op de Facebook-pagina van De Utrechtse Spelen zijn al enkele spullen te bewonderen op foto’s, en die verzameling foto’s zal in aanloop naar 3 maart dagelijks worden aangevuld.

De opbrengst van de verkoop gaat naar een voor het najaar geplande voorstelling in de klas, met de werktitel Scars, geschreven door Vivienne Franzmann.