T-mobile vraagt zendmast aan op jeu de boules-veld naast Goesting

Nadat de zenders van de Nieuwe Kerk zijn verwijderd, heeft T-Mobile een nieuwe bouwvergunning aangevraagd voor het plaatsen van een zendmast in de wijk. Het gaat nu om een 25 meter hoge ‘prikmast’ op het jeu de boules-veldje naast restaurant Goesting aan het Veeartsenijpad.

De volgende aanvraag verscheen op 19 september in de gemeenteberichten:

Veeartsenijpad, abstede, kadastrale sectie B, perceelnummer 6257 HZ_WABO-12-13782
Het bouwen van een mast ten behoeve van mobiele telefonie. Datum ontvangst aanvraag: 07-09-2012
Rechtsmiddel: Zienswijze- mogelijkheid vier weken.

Het ‘Stralend comité, de actiegroep die zich eerder verzette tegen de zendmasten in de kerktoren, gaat de omwonenden waarschuwen en hen attent maken op de mogelijkheid om binnen vier weken te reageren.