Buurtbel Wittevrouwen

Samen dromen, wensen en plannen delen voor de buurt? Buurtbel Wittevrouwen organiseert café, werkplaats en meer: wil je buren ontmoeten? Loop eens langs bij Bakkie Buurtbel in ZIMIHC Creatief Café! Iedere eerste en derde woensdag van de maand, 10:30-12 uur. Locatie: ZIMIHC, Bouwstraat 55.

Actief in de buurt worden? Kom de tweede maandag van de maand naar Werkplaats Buurtbel. Op 13 februari, 13 maart en 10 april van 19:30-21:30 uur met aansluitend borrel. Locatie: ZIMIHC Wittevrouwen, Bouwstraat 55.

Op 20 april van 19:30-21:30 uur: Wijkbijeenkomst: ‘Hallo Wittevrouwen, Hallo Buren’. Dit is een brede Buurtbelbijeenkomst voor Wittevrouwen, Zeehelden, Ezelsdijk en het Griftkwartier. Onder meer over de betekenis van een wijkcoöperatie. Locatie: theater Paardenkathedraal, Veeartsenijstraat 155. 

Meer weten? Bel of app 06-21969238 of e-mail buurtbel@wijkwijzernoordoost.nl. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief en/of whatsappgroep.