Buurthuiskamer

In het ontmoetingscentrum van de King Arthurgroep, Jan van Galenstraat 6, naast restaurant De Helden, is elke woensdagmiddag inloop vanaf 16:00 uur, voor koffie of thee met lekkers en voor mooie ontmoetingen met ouderen. Iedereen uit de Zeeheldenbuurt is welkom.

Zelfstandig wonende mensen die plezier hebben in muziek maken, koken, samen zingen, en sport en spel komen hier samen. De bijeenkomsten zijn gratis.

Om te vieren dat er één jaar onafgebroken samen gezelligheid is geweest, is er 22 december vanaf 15:30 uur een poppentheater, uiteraard ook met allerlei lekkers. Rosa de poppenvrouw ‘vertelt’ vanuit haar ‘koffer met liefde’ over haar wel en wee. Dit humoristische poppentheaterstuk willen wij graag met zoveel mogelijk mensen delen.

Kom eens langs en drink gezellig een koffie of thee met ons mee op woensdagmiddag vanaf 16:00 uur.

Informatie: bel Rebecca de Boer van de buurthuiskamer (06-20825662).