Levensvragen, wie heeft ze niet?

Waar haal ik kracht uit? Hoe kan ik verder na een ervaring die mijn leven op z’n kop gezet heeft? Het zijn vragen die aan ons leven raken, vandaar: levensvragen. Soms helpt het daarover te praten: voor de een met een naaste, voor een ander met een buitenstaander, zoals een geestelijk verzorger.

Wij zijn hier speciaal voor opgeleid en zijn er voor iedereen. Door een subsidie van het ministerie van VWS zijn deze gesprekken veelal gratis. We werken met een aantal geestelijk verzorgers samen in ‘Zin in Utrecht’, www.zininutrecht.nu. Voor Noordoost ben ik wijkcontactpersoon. Je kunt mij bereiken via 06-4057 0637 of via willemien@zininutrecht.nu. Nadere informatie over geestelijke verzorging: https://geestelijkeverzorging.nl.

Willemien Winkel
Geestelijk verzorger Zin in Utrecht, Noordoost