Dichte Deuren – steun lokale ondernemers tijdens de coronacrisis!

Crisis maakt creatief! Dat is wat we zien nu alle horecazaken in Nederland minimaal drie weken dicht moeten. Overal zie je initiatieven oppoppen om toch een beetje inkomsten te genereren, of om de medemens te steunen.

Voor alle restaurants die open gaan voor afhaalmaaltijden is dichtedeuren.nl gestart: een verzamelwebsite met alle horeca die dit tijdens de coronacrisis verzorgen.
Dichte Deuren is een initiatief van Tom van Oorschot en Michiel Rozema, twee horeca liefhebbers die graag de ondernemers een hart onder de riem willen steken in deze moeilijke tijd. Via Dichte Deuren kunnen ondernemers zelf hun restaurant en mogelijkheden toevoegen. Alle horeca liefhebbers kunnen vervolgens via de kaart eenvoudig zien welke horeca bij hun in de buurt meedoet.
Dichte Deuren is volledig non-profit. De website is opgezet om horecaondernemers te helpen en niet om geld te verdienen. Restaurants kunnen hun zaak dan ook zelf gratis aanmelden.