Kom meespelen met Wereldmuziekorkest De Noordooster!

Speel je een instrument , woon je in Utrecht en zou je graag willen
meespelen in een wereldmuziekorkest? Orkest De Noordooster is op zoek naar nieuwe leden!

Elke donderdagavond speelt het orkest in buurtcentrum De Leeuw (in Tuinwijk) muziek uit alle windstreken: van Oost-Europese volksmuziek tot zwoele Zuid-Amerikaanse klanken. Het orkest wordt geleid door Bart Lelivelt (accordeonist bij het Charivari Trio). Het heeft een bijzondere bezetting met verschillende blaasinstrumenten, strijkinstrumenten en natuurlijk een swingende ritme-sectie.

Bij diverse secties zijn nog instrumenten welkom, dus speel je een instrument en kun je noten lezen, kijk dan eens rond op de website (www.noordooster.com) en neem contact op als je een keertje mee zou willen spelen.