Buurtcamping in het Griftpark

Foto: Daiga Ellaby/Unsplash

Het Buurtcampingteam gaat de komende tijd hard aan de slag om er samen met de buurtbewoners in Noordoost voor te zorgen dat op 19, 20 en 21 juli 2019 het Griftpark weer wordt omgetoverd tot camping. De Buurtcamping wordt gemaakt voor en door buurtbewoners.

Om samen met de bewoners uit Noordoost te dromen over de Buurtcamping 2019 organiseren we kampvuursessies: we zijn nieuwsgierig naar jouw eerdere ervaringen en naar nieuwe ideeën voor De Buurtcamping 2019.

De Buurtcamping is een weekend lang met je tentje op vakantie in je eigen park en gezellig samen met je buurvrouw je tandenpoetsen, yogales krijgen bij een opgaande zon of het vlees grillen op de barbecue samen met je overbuurman. Het hele weekend zijn er activiteiten te ondernemen op het gebied van kunst, cultuur, natuur, sport en ontmoeting. Welke activiteiten dat zijn? Daar dromen we graag samen met jou over.

Omdat we nieuwsgierig zijn naar jouw eerdere ervaringen en kennis willen maken met de bewoners van Noordoost nodigen we je uit om naar onze kampvuursessies te komen.

We horen graag jouw sterke kampeerverhalen, je eerdere ervaringen met De Buurtcamping en je dromen voor de nieuwe camping. Heb je een goed idee? Vind je het leuk om iets bij te dragen of wil je gewoon een praatje maken met ons?

Kom op 10 april, 23 april, 16 mei, 29 mei en 11 juni langs bij een
kampvuursessie bij Griftsteede in het Griftpark (van Swindenstraat 129). De ontvangst is om 19:30 uur en we starten om 20:00 uur.

Aanmelden (niet verplicht) kan via griftpark@debuurtcamping.nl of via https://www.facebook.com/buurtcampinghetgriftpark/.

Kampvuursessies buurtcamping Griftpark