Tuinvogelexcursie in het Griftpark

Foto: Rowan Heuvel/UNSPLASH

Doe mee met de nationale tuinvogeltelling met IVN stadsnatuur Utrecht! Op zondag 28 januari organiseert IVN stadsnatuur Utrecht (onderdeel van IVN Vecht en Plassengebied) een vogelexcursie in het Griftpark. Kom je ook vogels kijken en tellen? 

Om 10:00 starten we in het park. Tip: neem een verrekijker mee!

Een zachter wordend klimaat zorgt ervoor dat trekvogels langer in ons land blijven voordat ze doorreizen naar het zuiden. Ook vestigen zich bijzondere nieuwe soorten in ons land. Zijn er in Utrecht exotische vogelsoorten te ‘spotten’? Een vogelkenner neemt je mee het Griftpark in om dit te ontdekken. Deze tuinvogelexcursie wordt in samenwerking met de Griftsteede georganiseerd.

Wanneer: Zondag 28 januari 2018 – 10:00 tot 12:00
Waar: De excursie start bij de ingang van stadsboerderij Griftsteede, Van Swindenstraat 129.

Vooraf aanmelden via stadsnatuur@hotmail.com.

Ook voor meer informatie kan je ons bereiken op bovenstaand mailadres.

We stellen een vrijwillige bijdrage zeer op prijs. Dit zal gebruikt worden voor activiteiten van IVN Vecht en Plassengebied.

In het weekend van 27 en 28 januari gaan we weer vogels tellen. Tel ook zelf de vogelsoorten in het park, onze stadstuinen, in je eigen tuin of op je balkon. Wil je weten welke vogel er het meest wordt gespot? Kijk dan op www.tuinvogeltelling.nl.