Opening najaarsexpositie LOKAAL

Werk van exposant Halina Zalewska

LOKAAL nodigt opnieuw haar buren uit voor een expositie: de najaarsexpositie, met medewerking van Halina Zalewska, Jan Coolen en Kiki Nieuwstraten.

Vrijdag 7 oktober van 17 uur tot 19 uur is er vrije toegang en staan er hapjes en drankjes voor u klaar. Met Live muziek van ‘Jammin’. LOKAAL is een conceptgalerie, door en voor buurtbewoners. Iedere twaalf weken is er een nieuwe tentoonstelling.

Wees erbij aan de Jan van Galenstraat 83, een ontmoetingspunt waar Zeeheldenbuurt, Wittevrouwen en Tuindorp samen komen voor kunst, gezelligheid en inspiratie. Wij verwelkomen kunst in alle soorten en maten. De ruimte staat ook open voor uw creativiteit: workshops, lezingen, dans, muziek. Ieder werk verdient een podium. Exposeren? Ga naar website www.lokaal.center of mail naar: info@lokaal.center