Project Jongeleerd verbindt jong en oud

Foto: Twaalfdozijn/FLICKR

Jonggeleerd gelooft in de kracht van de betekenisvolle ontmoeting tussen ouderen die behoefte hebben aan meer sociaal en zinvol contact en kinderen met een taalachterstand. Jonggeleerd organiseert ontmoetingen, waarbij een oudere zijn/haar kennis en levenservaring inzet om de taalontwikkeling van een kind te bevorderen.

Tegelijkertijd biedt het kind als spraakpartner een verfrissende vorm van aanspraak voor de oudere. Om deze ontmoeting extra leuk en leerzaam te maken, organiseert Jonggeleerd ontmoetingen op 7 september op de Kinderboerderij Griftsteede in het Griftpark. Hier kunnen samen boekjes worden gelezen, een spelletje gespeeld worden of een klein wandelingetje worden gemaakt langs de dieren of de tuintjes.

Lijkt het u als oudere of kind dus leuk om met elkaar kennis te maken? Van elkaar te leren? Of gewoon een spelletje te doen? Kom dan langs op 7 september!

Wie: Ouderen die behoefte hebben aan meer sociaal en zinvol contact, kinderen met een taalachterstand
Wat: Samen lezen, spelletjes spelen, tijd doorbrengen, plezier maken
Waar: Kinderboerderij Griftsteede in het Griftpark te Utrecht
Wanneer: Woensdag 7 september 14:00-16:00 uur
Meer info: https://weekvandealfabetisering.nl/activiteit/jonggeleerd

Aanmelden kan evt. ook online: https://goo.gl/forms/Ea7NYJnHZqFa80ss2