Wijkfeest Wittevrouwen

3_wijkfeest1_44.3 (800x533)
Het Wijkfeest in 2015

Het Wijkfeest Wittevrouwen 2016, het 35e, vindt plaats op zaterdag 18 juni. Op het Veeartsenijterrein, tussen Poortstraat en Biltstraat. Op www.wijkfeestwittevrouwen.nl  is precies te zien waar kramen, podium, bar, kinderkermis en kindermatjesmarkt komen.

Inschrijfavonden voor het huren van een kraam zijn: donderdag 19 mei en maandag 30 mei van 19:30-20:30 uur, in de Nieuwe Kerk of de kosterswoning, Bollenhofsestraat 138. Kosten per kraam: €30,-. Het is nog onzeker of er betaald kan worden per pinautomaat. Zorg voor contant en gepast geld. Of kijk op twitter, website of in de nieuwsbrief hoever het met de pinautomaat staat.

Het podium staat centraal: sterke optredens en een passende eet- en drinkgelegenheid daaromheen. Naast de altijd drukbezochte, gezellige en geliefde gratis maaltijd in de Nieuwe Kerk. Als je ook wilt optreden neem dan contact met Vera, 030-2625969 of verawindt@ziggo.nl.

Er is nog dringend logistieke hulp nodig, vooraf én op de dag zelf, voor zaken als verkeer regelen; parkeerborden, linten en spandoeken plaatsen, en andere hand- en spandiensten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws kan via de website.

 

Als u vragen heeft of mee wilt doen aan de organisatie kunt u twitteren, www.wijkfeestwittevrouwen.nl bezoeken of mailen naar: post@wijkfeestwittevrouwen.nl.