Muzikale familievoorstelling ‘Duizend-en-een-nacht’ in het Utrechtse Theaterhuis de Berenkuil

Amateurtheatergroep Port Betaald speelt op 5, 6 en 7 februari haar muzikale familievoorstelling ‘Duizend-en-een-nacht’ in het Utrechtse Theaterhuis de Berenkuil. Port Betaald neemt het publiek mee naar de sprookjes van het Oosten, met woestijnen, wuivende palmen, gouden dukaten en een heuse bedoeïenentent. Aladdin, de sultan, Sheherazade, Ali Baba en een stuk of veertig rovers: allemaal komen ze langs in de voorstelling. Port Betaald zette de voorstelling zelf in elkaar aan de hand van verschillende verhalen.
\Met een voorproefje van deze voorstelling won de groep vorig jaar de eerste prijs op het Utrechtse festival voor amateurkunst AT ZIMIHC. Iedereen van 7 jaar of ouder is van harte welkom bij dit oosterse sprookje, gespeeld door zes acteurs en vier muzikanten.

Speeldata: vrijdag 5 februari 20.00 uur, zaterdag 6 februari  15.00 en 20.00 uur, zondag 7 februari 15.00 uur.

Locatie: Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166, Utrecht.

Entree: kinderen 8 euro, volwassenen 12 euro.

Reserveren via www.portbetaald.com

Zie ook www.facebook.com/portbetaald.