ZIMIHC theater Wittevrouwen – kennen jullie ons al?

ZIMIHC theater Wittevrouwen: theaterzaal, repetitieruimtes, expositieruimte, tijdelijke projecten en evenementen en platvorm voor de wijk. Het voormalige schoolgebouw aan de Bouwstraat is het eerste gebouw dat ZIMIHC betrok. Een gebouw dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een belangrijke basis voor een groot aantal kunstenaars uit Utrecht. Met name theatergroepen en koren hebben er hun basis. Vaste gebruiker is een BSO uit de wijk met een kunstprofiel. Kinderen doen er aan tekenen, schilderen, dansen en toneel. Zangschool Utrecht heeft onlangs haar intrek genomen in het gebouw. ZIMIHC theater Wittevrouwen – culturele huiskamer – een programma met, voor en door bewoners. Wil je een kijkje komen nemen, kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn? Je bent van harte welkom. Wij hopen ons, wanneer dat van toepassing is, aan te kunnen sluiten bij activiteiten die in de wijk ontwikkeld worden.

Marion Haverkamp, locatiecoördinator a.i. ZIMIHC