Repair Café Utrecht-Oost: op 28 februari soelaas voor kapotte stofzuiger en pijnlijk lijf  

repair café

Dat er in een Repair Café huishoudelijke apparaten worden gerepareerd, wordt steeds bekender. Deskundige vrijwilligers helpen de bezoekers bij het herstellen van bijvoorbeeld hun kapotte stofzuiger, broodrooster, cd-speler of fiets. Naaisters helpen onder meer bij het wegwerken van gaatjes of scheurtjes in kleding en ander textiel. Naar de repareerbijeenkomst van Repair Café Utrecht-Oost op zaterdag 28 februari a.s. kunnen bezoekers ook ‘voor zichzelf’. Wie namelijk pijnklachten heeft, kan een arts bezoeken. In een afgeschermd hoekje helpt hij hen van hun pijn af, of zorgt hij in elk geval voor verlichting. In Repair Café Leidsche Rijn hebben verschillende bezoekers dat al mogen ervaren.
Net als voor de hulp van de technische vrijwilligers geldt voor de behandeling van de arts: geen centje pijn. Een vrijwillige bijdrage voor het Repair Café is welkom. Consumpties zijn voor een schappelijk prijsje verkrijgbaar.
De bijeenkomst van het Repair Café-Oost duurt van 14.00u tot 17.00u.

Adres: De Wilg, Mecklenburglaan 3-5, Utrecht.
Meer informatie is te verkrijgen via e-mailadres repaircafeutrecht@gmail.com of tel. (030) 242 21 84 (Judy Sijlbing).

Repair Café Transwijk
Donderdag 5 maart a.s. heeft ook Repair Café Transwijk weer een repareerbijeenkomst.
Bezoekers zijn met hun kapotte huisraad of fiets welkom in De Bijnkershoek, Van Bijnkershoeklaan 250.
Tijd: 13.30u – 16.00u. Gratis toegang en gratis parkeren op het terrein van De Bijnkershoek.
Meer informatie is te verkrijgen via Marjolein van der Meer, e-mail mvandermeer@axioncontinu.nl, tel. (030) 296 85 00 (maandag en woensdag).

Bezoek de website over de Repair Cafés in Utrecht: www.repaircafe-utrecht.nl.