Food Truck Festival TREK dit jaar weer in Utrecht

image006_jpg@01D0371B_A63C2AB0

Het Griftpark staat van 22 tot en met 25 mei weer in het teken van Foodtrucks & FunNa eerdere succesvolle edities komt Food Truck Festival TREK weer naar Utrecht. Van vrijdag 22 tot en met maandag 25 mei wordt dit keer het Griftpark omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek, theater en kleinkunst worden gecombineerd. Van sushi tot kipsaté, van taartjes tot burgers, de smaakpapillen worden weer getrakteerd. Naast Utrecht, bezoekt Food Truck Festival TREK dit jaar ook de stadsparken van Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Nijmegen en Den Bosch. Dit maakt TREK het grootste food truck festival van Nederland. De kick-off van de landelijke TREK-tocht vindt plaats op 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam. Het festival is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Voor meer informatie zie: www.festival-trek.nl