Spot de vogels in het Griftpark en tel mee op 18 januari

Zondag 18 januari 2015 organiseren Griftsteede en IVN een Wintervogelwandeling door het Griftpark en aansluitend een vogeltelling in Griftsteede. Aanvang: 14.00 uur voor het hoofdgebouw van Griftsteede, Van Swindenstraat 129, 3514 XR Utrecht. Einde: ongeveer 15.30 uur. De wandeling en de telling zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.

Wandelend door het Griftpark ziet u verschillende soorten vogels en komt aan bod hoe u deze vogels kunt herkennen. Aansluitend gaan we bekijken welke vogels voorkomen in de stadstuin van Griftsteede. De vogels die u heeft geteld in de tuin van Griftsteede geven we door aan de Nationale Tuinvogeltelling van Vogelbescherming Nederland. Of u gebruikt hiervoor zelf de Tuinvogelapp (zie website Vogelbescherming en de app-store). Als u een verrekijker heeft is het leuk en handig om deze mee te nemen.

We zien u graag zondag 18 januari 2015.

U kunt zich aanmelden via Stadsnatuur@hotmail.com