zaterdag 27 september: Bandenplakcafé voor kinderen

repair café

 

Repair Café Utrecht-Oost organiseert zaterdag 27 september een Bandenplakcafé voor kinderen van 9 tot en met 13 jaar. De kinderen leren er hoe je een lekke band plakt. Handig als je onderweg opeens een platte band hebt. Deelnemers aan het Bandenplakcafé krijgen na afloop diploma en een foldertje waarin ze alles nog eens rustig kunnen nalezen. Deelname is gratis.

Aanmelden moet via een e-mail naar repaircafeutrecht@gmail.com, met vermelding van de gewenste aanvangstijd (kan tussen 14.15u en 16.00u, de kinderen krijgen individueel les).
Deelnemers moeten wel hun eigen fiets meenemen en eventueel een reparatiesetje, om het banden plakken te oefenen. Het Repair Café zorgt voor lekke banden als oefenmateriaal.
Het is handig vooraf het volgende YOUTUBE filmpje te bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=LS8OjkBFa7U (de link staat ook op repaircafe-utrecht.nl). Dat duurt nog geen 5 minuten. En ouders mogen meekomen!

Het Bandenplakcafé wordt op de gebruikelijke locatie van Repair Café Utrecht-Oost gehouden: De Wilg, Mecklenburglaan 3-5.