Lopen voor CliniClowns

 Cliniclowns

Robin Scheepers en Dirk-Jan Sikking, twee bewoners van de Goedestraat, gaan in november aanstaande de marathon van New York lopen. Ze doen dit niet zomaar, ze doen dit voor een goed doel. Gezien hun medische achtergrond hebben zij gekozen voor het sponsoren van de CliniClowns. Bewoners hebben hen de afgelopen maanden en zullen hen de komende maanden regelmatig door de straten van Wittevrouwen zien rennen. Zij willen voor dit belangrijke goede doel zoveel mogelijk geld ophalen, zodat alle kinderen die in een ziekenhuis moeten verblijven toch nog kunnen lachen. Robin en Dirk-Jan roepen alle wijkbewoners op om hen te sponsoren via hun site:

www.loopvoorcliniclowns.nl/nym-2014/profiel/robin_scheepers

www.loopvoorcliniclowns.nl/nym-2014/profiel/dirk-jan_sikking