Poëzieroute Griftpark

In 2005 greep dichter-schrijver Fred Penninga de Landelijke Dag van het Park aan voor de organisatie van het eerste Park-Picknick-Poëziefestival. In 2006 zijn diverse Utrechtse dichters gevraagd om een gedicht te maken bij een markant onderdeel van het park, zoals het evenemententerrein, de hondenontmoetingsplaats, de speeltuin of het restaurant. Zo ontstond de Poëzieroute!

Niet iedereen weet de gedichten in het park goed te vinden. Dat is deels de bedoeling, want het is leuk te zoeken en verrast te worden, maar er is een routekaartje dat daarbij helpt:

 

 

poeziewandeling2
klik in het plaatje om te vergroten

 

 

Op veler verzoek gaat ook geëxperimenteerd worden met een poëzierondleiding in het park onder leiding van Fred Penninga. De eerste is op woensdag 3 september om 20.00 uur. Voor verdere informatie en opgave kunt u een email sturen naar: pennfred@worldonline.nl