Afgebrande VVD-bus één dag wereldnieuws

ADDichtbij

De VVD-campagnebus was op een stille zondag wereldnieuws. Raadslid Andre van Schie werd al vroeg gebeld, nadat de wakkere wijkkrant erover berichtte. Het onderwerp werd zelfs nummer vier op de lijst van meest gedeelde berichten van de Telegraaf. Het lot van de zielige Deense giraf stond op één.

Van Schie zegt op de site van Dichtbij 7500 euro schade te lijden, maar hij is blij dat de gasfles in de bus heel bleef. Een nieuwe bus krijgt hij niet voor mekaar, zo kort voor de verkiezingen. Buurtbewoners zullen blij zijn, veel niet-VVD-ers waren immers geen fan van de bestickerde oude camper. De eigenaar van de tweede auto die verloren ging vraagt zich af hoeveel de VVD aan zijn schade gaat bijdragen, gezien al het verbale mededogen dat de VVD in de media laat horen.

RTVUTRECHT