Denk mee over Park Bloeyendaal want dat is nu een beetje van ons

Park Bloeyendaal is nu een beetje van de  belastingbetaler. De gisteren genationaliseerde bank SNS Reaal had een hypotheek van 20,5 miloen op het voormalige Hessingterrein. SNS Property Finance leende dit bedrag aan Frits Hessing die een luxe woonresort zou aanleggen. Hessing gebruikte daarvoor zonder gene de naam van het al bestaande park. Hoewel hij beweerde dat al bijna de helft van de woningen verkocht was, vroeg nota bene collega auto-importeur Louwman zijn faillisement aan. Het verkoopkantoor is inmiddels ontmanteld, de voormalige showroom staat leeg. Nu de staat eigenaar is en de belastingbetaler betaalt, kunnen we ons met recht buigen over de vraag wat er moet gaan gebeuren op Park Bloeyendaal.

Suggesties zijn welkom hieronder!

Bekijk ook nog even het promotiefilmpje over Bloeyendaal dat Harry Mens uitzond.