Eet mee! bij Sofie

logo-eetmee-sofie-rodetafel-witblad-rodeletters-gele_bg

Je ontmoet allerlei mensen in je buurt, bij een vereniging of op het schoolplein. Wil je hen beter leren kennen? Geef je dan op als gastvrouw of -heer voor Eet mee! bij Sofie en dek je tafel op 23 maart 2013 voor ‘onbekende bekenden’.

Utrechters nodigen dan andere inwoners uit om samen te eten. Mensen die ze nog niet zo goed kennen, bijvoorbeeld de overburen, kinderen uit de buurt, collega’s of leden van de sportvereniging. Je hoeft niet uitgebreid te koken; de ontmoeting staat centraal. Je kunt zoveel mensen uitnodigen als je wilt tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner. Gastvrouwen en -heren kunnen op 23 februari een tasje met uitnodigingskaarten voor de gasten en een raamsticker afhalen op een centrale plek.

Stichting Eet mee! organiseert Eet mee! bij Sofie in Utrecht, Nieuwegein en Zeist. Eet mee! bij Sofie is geïnspireerd op het succesvolle Amersfoortse initiatief Sofie aan tafel.
Ook in Amersfoort, Nijkerk en De Bilt wordt op 23 maart een soortgelijke activiteit georganiseerd.

Aanmelden

Wil je meedoen met Eet mee! bij Sofie? Meld je dan vóór 16 februari aan via info@eetmee.nl  of 030-221 34 98.