Meedenken over nieuw huis op het Veemarktterrein

Voor wie er over nadenkt om uit Wittevrouwen te vertrekken en samen met andere bewoners en met de projectontwikkelaar de nieuwe wijk en het toekomstige huis te ontwikkelen:

Op het Veemarktterrein worden 41 nieuwbouwwoningen gebouwd, die samen met de consument worden ontwikkeld. Dat betekent dat projectontwikkelaar ERA Contour regisseert en ontwikkelt, maar dat toekomstige bewoners veel invloed hebben. Toekomstige bewoners denken mee over de opzet van de buurt, de inrichting van het binnenterrein, de uitstraling van de woning en maken hun eigen woning op smaak.

Het ontwikkeltraject voor de Smaaktuin is op 9 oktober van start gegaan met de ‘1e Woonworkshop’, waarin 34 geïnteresseerden ideeën hebben uitgewisseld . De tweede bijeenkomst is op  dinsdag 11 december 2012 van 19.30 tot 22.00 uur in Utrecht. Aanmelding via veemarkt@eracontour.nl

Meer op: www.desmaaktuin.nl