Repetities theatervoorstelling Rain Man in De Paardenkathedraal

VOOR DE PREMIERE: VOLG DE MAKERS

Nieuwsgierig naar wat er komt kijken bij het maken van de theatervoorstelling Rain Man? Vanaf januari wordt De Paardenkathedraal, het eigen theater van De Utrechtse Spelen, omgebouwd tot repetitieruimte, compleet met decor en videoprojecties. Tijdens het maakproces gaan de deuren twee keer open voor het publiek.
Op 2 februari vertelt het artistieke team hoe zij aan het toneelstuk werken. Aan het woord komen onder anderen regisseur Jos Thie, vormgevers Marc Warning en Arjen Klerkx, geluidsontwerper Wim Selles en dramaturgen Corien Baart en Anouk Leeuwerink.
Met die kennis op zak ben je op 8 februari welkom bij een openbare repetitie in De Paardenkathedraal. Maak mee hoe de laatste hand wordt gelegd aan de voorstelling en praat met de acteurs en de regisseur. Je kunt natuurlijk ook naar een van de twee avonden komen.

Donderdag 2 en woensdag 8 februari, 19.30 uur.
Locatie: Theater De Paardenkathedraal, Veeartsenijstraat 155, 3572 DD Utrecht

Kosten per avond: €2,50.

Reserveren via kaartverkoop@deutrechtsespelen.nl o.v.v. ‘Rain Man’, de datum of data van jouw keuze en je adresgegevens. Dan maken wij de reservering voor je in orde.
LET WEL: Er is in De Paardenkathedraal géén pinautomaat aanwezig.