Gebroeders Kippersluis blijven bij lekker brood

Super de Boer wordt Supermarkt Kippersluis en heet weer naar de eigenaren Martin en Tom van Kippersluis, die als franchise-ondernemers al de baas waren. Daardoor blijft het brood van hun eigen bakkerij Painpadour in de schappen en dat is op zich al een reden om de deur van de Zaanse concurrent voorbij te lopen.

foto: www.levensmiddelenkrant

De gebroeders Kippersluis hadden eigenlijk moeten overstappen naar C1000, maar hadden daar weinig zin in. Hun beslissing niet mee te gaan in de overname leidde tot een botsing met het overnemende concern en uiteindelijk tot de beslissing zelf verder te gaan.
‘We wilden weer gaan ondernemen zoals we vanuit vroeger gewend zijn’, zeggen ze in de Levensmiddelenkrant.

Supermarkt Kippersluis heeft het prijspeil van C1000 en Jumbo en volgt de landelijke spaaracties van de inkooporganisatie Superunie.