Cultuur in Oost organiseert De Kunstlounge

Op zondag 27 november organiseert Cultuur in Oost samen met De Wilg voor de tweede keer De Kunstlounge. De lounge start om 14.30 uur. Ontdek wat Utrecht Oost aan creatief talent te bieden heeft en ontmoet kunstenaars en kunstliefhebbers. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.

Deze keer stelt  Nanne Nauta, dichter en uitvinder van het kruissonnet, het programma samen met o.a. gitaarmuziek, fantasy, poëzie en een band! Laat je verrassen door wat Utrecht Oost aan creatief talent te bieden heeft en ontmoet kunstenaars en kunstliefhebbers.  Iedereen is van harte welkom, de toegang is vrij. Kinderen vermaken zich in de gymzaal. Hier zijn verschillende spullen om mee te spelen beschikbaar.  27 november van 14.00 – 18.00 uur aanvang programma: 14.30 uur Locatie: De Wilg, Mecklenburglaan 3-5, Utrecht.

Cultuur in Oost