45+-Voetbal

Afgelopen seizoen is voetbalvereniging Voorwaarts gestart met het 45+-voetbal. Bij het 45+-voetbal staat plezier in het spel voorop. Zo wordt er bijvoorbeeld gespeeld in zeventallen, op een half speelveld. Ook mag er onbeperkt worden gewisseld en is de buitenspelregel afgeschaft.

Voetbalvereniging Voorwaarts nodigt iedereen uit de omliggende wijken uit om na de zomer langs te komen en een balletje mee te trappen op de maandag- of vrijdagavond. Op maandag 22 augustus staat van 20:00 tot 21:15 uur de eerste trainingsavond op het programma. Na kennismaking wordt er onderling getraind en gevoetbald.

Daarnaast organiseert de KNVB in het voor- en najaar een onderlinge 7 tegen 7-competitie, deze vindt plaats op de vrijdagavonden. De speeldata van de najaarsreeks zijn op 9, 16, 30 september en 7 oktober; de aanvangstijd is 19.30 uur. Elke avond worden in een poule van vier verenigingen drie wedstrijden van elk 25 minuten gespeeld.

Een keer meedoen? Neem dan contact op met Frits.van.Leusden@tntexpress.nl of ferry.bontrop@ziggo.nl of kom op maandag 22 augustus naar de eerste trainingsavond van het 45+-voetbal. Adres: Arienslaan 2 (naast Mitland Bowling)