Buurtgeruchten (& Waarheden) 2

Waarschuwing voor alle buurtgenoten! Op de Blauwkapelseweg, bij de inzamelbakken kunt u tegenwoordig hordes honden aantreffen. Dit omdat hier sinds kort ook plastic afval wordt verzameld. De wat ruim aangeboden (vieze) plastic tassen blijken een gewild gadget voor viervoeters.

*

De Greenwheels-auto, tegenover het voormalig Ooglijdersgasthuis, is al weer een klein jaar weg, maar het bordje ‘autodate’ staat er nog. Komt er iets nieuws of duikt deze parkeerplaats in de illegaliteit?

*

De leesbril is teruggevonden. Hulde aan de eerlijke vinder/terugbrenger!

*

Fotografen in helikopters proberen alle out’s maar ook in’s van de wijk in beeld te brengen voor Google Streetview. Wees dus niet verbaasd als uw mislukte stamppot van vorige week opeens in vol ornaat op internet staat.

*

De Jan van Galenstraat is uit haar netten bevrijd. Na een maandenlange renovatieperiode zitten ze er daar weer fris en fruitig bij.

*

In Wittevrouwen kookt iedereen vooralsnog zelf, als ze niet bij C’est Ca, de Griek of bij de Kust eten, of een patatje halen. Niet vreemd dus dat het kookboek Wittevrouwen al op de zesde druk afstevent.

*

De bomenkap in onze buurt neemt hand over hand toe. De Hengeveldstraat, het Veeartsenijterrein, what’s next?*Heeft u toevallig een vrije dag en wilt iets nuttigs doen? Ga naar de nieuwe online klussenlijst van de Algemene Hulpdienst: www.stichtingstade.nl en klik daar op Algemene Hulpdienst. Zeer waarschijnlijk vindt u daar een nuttige en zinvolle besteding van uw dag.

* NB

De redactie van de Wijkkrant Wittevrouwen behoudt zich het recht voor om waarheid en fictie op gecombineerde wijze aan u voor te schotelen. Uw bijdragen worden gewaardeerd!