2021 – Jubileumjaargang

In 2021  bestaan we 50 jaar. In alle edities van 2021 besteden we aandacht aan dit heuglijke feit. Dit doen we het liefst samen met onze lezers. Uw inbreng wordt door de redactie zeer gewaardeerd! Dus heeft u ook iets met het getal vijftig, laat het ons weten.

Bijvoorbeeld:

  • Wordt u in 2021 vijftig en gaat u het op een bijzondere manier vieren?
  • Bent u in 2021 vijftig jaar getrouwd of samen met uw geliefde?
  • Woont u in 2021 vijftig jaar in Wittevrouwen?
  • Zit uw bedrijf al vijftig jaar in onze wijk?
  • Woont u met al uw katten en kinderen op vijftig vierkante meter en/of op huisnummer 50?

Wij komen graag langs om uw verhaal op te tekenen.

Mail of schrijf ons

Al uw ideeën en verhalen zijn welkom. Stuur uw e-mail naar redactie@wijkkrantwittevrouwen.nl met vermelding ‘vijftig’ in de onderwerpregel. Een papieren brief met uw reactie kunt u bezorgen op Zandhofsestraat 25.