Tuinvogelexcursie in het Griftpark

Foto: Pixabay

Op zondag 27 januari organiseert IVN Vecht en Plassengebied een excursie in het Griftpark tijdens het weekend van de Nationale Tuinvogeltelling. Kom je ook vogels kijken en tellen? Om 10:00 uur start in het park de excursie. Neem een verrekijker mee!

Een zachter wordend klimaat zorgt ervoor dat trekvogels langer in ons land blijven voordat ze doorreizen naar het zuiden. Ook vestigen zich bijzondere nieuwe soorten in ons land. Zijn er in Utrecht exotische vogelsoorten te ‘spotten’? Een vogelkenner neemt je mee het park in om dit te ontdekken. Deze tuinvogelexcursie wordt in samenwerking met de Stadsboerderij Griftsteede van Utrecht Natuurlijk georganiseerd. Ook leuk voor kinderen om mee vogels te tellen.

Zondag 27 januari 2019 van 10:00 tot 12:00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 20

Stadsboerderij Griftsteede
Van Swindenstraat 129
3514 XR Utrecht

Opgave vooraf vereist bij: stadsnatuur@hotmail.com