Lintje voor Wijkkrant Wittevrouwen

Foto: Desiree Meulemans

De lintjesregen van 26 april jl. is ook neergedaald in Wittevrouwen: de hoofdredacteur van onze krant, Marja van der Wees werd door koning Willem-Alexander benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester Jan van Zanen omdat zij zich vanaf 1991 inzet voor de wijkkrant.

In de woorden van de burgemeester: “U doet dat aan het hoofd van een redactie die, omdat het nu eenmaal gaat om vrijwilligerswerk, nogal wisselt van samenstelling. U bent de vaste waarde, zowel actief op het gebied van de inhoud, redactie en eindredactie, als van de vormgeving. En als een echte hoofdredacteur bouwde u ook een netwerk om u heen, heeft u contacten met adverteerders en sponsors, en knoopt u de financiële eindjes aan elkaar.”