Schrijven over je leven

Utrecht – Schrijven in een oase van rust. Marja Baseler start op woensdag 24 februari met schrijfochtenden op een wel heel bijzondere plek: begraafplaats Sint Barbara. Zij wil met dit nieuwe initiatief mensen de kans bieden hun dierbare herinneringen te beschrijven in deze parkachtige omgeving met een lange geschiedenis. ‘Het is een van de mooiste plekken van Utrecht, die vanzelf al uitnodigt tot schrijven.’

De schrijfochtenden vinden plaats in de ontvangstruimte van Sint Barbara, de Maartenkamer met uitzicht op het groen. Een begraafplaats is een plek van bezinning waar je tot rust kunt komen. ‘We zullen dan ook zeker naar buiten gaan om heerlijk te wandelen en ons te laten inspireren door de natuur.’

Elke schrijfochtend staat in het teken van een thema zoals vertrouwen, kracht en moed.

De begeleiding is in handen van schrijfster en docent creatief schrijven Marja Baseler. Zij heeft al jarenlang ervaring met schrijfgroepen, onder meer voor mensen met kanker en veteranen.

Schrijven over je leven begint op woensdag 24 februari van 9 tot 11 uur.
Vervolgens elke twee weken op 9 maart, 23 maart, 6 april, 20 april, 18 mei, 1 juni, 15 juni en 29 juni.

Een schrijfochtend van twee uur kost 15 euro, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden via: mail@marjabaseler.nl.

Meer informatie: www.begraafplaats-sintbarbara.nl en www.schrijvenwerkt.nl