Bewoner Wittevrouwen fietst de Tour de France

In juli hoopt wijkgenoot Lars Toebes met een peloton van tien renners de hele Tour de France van 2015 te gaan fietsen. Dit doen ze met het evenement Tour de Kans, ze fietsen een dag voor het profpeloton uit. Ze verwachten drie weken later met zijn allen Parijs binnen te rijden. In totaal gaan zij 3360 kilometer afleggen.

Ze overnachten in tenten en worden door vrijwilligers liefdevol verzorgd. Tour de Kans haalt minimaal 20.000 euro binnen voor Make-a-Wish Nederland. Dit goede doel vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte tussen de 3 en 18 jaar. Wilt u helpen met het binnenhalen van sponsorgeld voor dit goede doel? Ga naar www.larstoebes.nl/sponsormij.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.tourdekans.org.