Wijkraad Noordoost vraagt om uw mening

logo

De wijkraad Noordoost wil van wijkbewoners weten wat zij vinden over ouderenzorg, jeugd, groen en sociale activiteiten in de wijk. Deze vragen staan in een enquête die onderdeel is van de Wijkraadpleging.

 

De enquête kan nog tot en met 31 oktober digitaal worden ingevuld op http://www.wijkraadnoordoost.nl/enquete-wijkraadpleging-noordoost-online.

 

Komend jaar gaan veel zorgtaken van de landelijke overheid naar de gemeenten. De politiek spreekt over: participatiemaatschappij en zelfredzaamheid. De wijkraad Noordoost wil daarom onderzoeken wat wijkbewoners vinden van participatie en zelfredzaamheid.

 

De uitkomsten van de wijkraadpleging worden in januari 2015 aan wijkwethouder Victor Everhardt gepresenteerd. Hij zal dan samen met u, de gemeente en de wijkraad, de leefbaarheid in de wijk Noordoost verder ontwikkelen en verbeteren.

 

Ga voor meer informatie naar www.wijkraadnoordoost.nl.