“Waar het asfalt ophoudt” zoekt nieuwe leden

Nederlandstalig kleinkunstkoor ‘Waar het asfalt ophoudt’ heeft ruimte voor nieuwe leden. Houd je van zingen en van theater? Dan is ons koor ‘Waar het asfalt ophoudt’ mogelijk geknipt voor jou! Wij zijn op dit moment vooral op zoek naar tenoren, maar we hebben ook plaats voor een

bas, een alt en een sopraan. We zingen onder andere liedjes van Eefje de Visser, Claudia de Breij, Blof, Gerard van Maasakkers en Jeroen Zijlstra. Onze dirigent Marcel Duijs maakt eigen arrangementen.

Praktische informatie:

* Repetities: maandagavond, Jenaplanschool Oude Kerkstraat, 20.15 – 22.30 uur

* Meer informatie bij Ina: 06-16375370

* Onze website: www.waarhetasfaltophoudt.nl

Kom gerust een keer vrijblijvend kijken of meezingen!

Namens het koor, Arja Heilema, Ina van Zessen, Pia Putman