Maak Wittevrouwen Duurzaam

Energiebesparing is goed voor je portemonnee en voor het milieu. Je wilt wel iets doen aan je energiegebruik, maar weet niet wat te doen. Andere bewoners in Wittevrouwen kunnen je bijstaan met raad en daad. Of willen misschien hetzelfde, zodat je het samen kunt aanpakken. ‘Wittevrouwen Duurzaam’ wil de schakel zijn tussen deze bewoners. Wittevrouwen Duurzaam is kortgeleden gestart, met steun van de gemeente. Wittevrouwen Duurzaam bestaat uit wijkbewoners die al jaren bezig zijn met energiebesparing. Wil je meedoen? Kom naar de informatieavond in januari 2014. Een expert vertelt daar hoe je het energiegebruik van je woning kunt verlagen. Met een warmtefoto van je huis laten we zien waar er warmte uit je huis lekt. We willen ook graag weten wat jij zou willen doen, zodat we het samen kunnen doen. Op naar een duurzaam Wittevrouwen.

Wittevrouwen Duurzaam

Nadere informatie volgt op www.facebook.com/wittevrouwenduurzaam