koop een kerstboom met kluit én recht van retour

kerstboom

Kies ook dit jaar voor een GROENE Kerst: koop een kerstboom met kluit én recht van retour na gebruik!

Ook in 2013 is het mogelijk om in Utrecht Noordoost een kerstboom met kluit te kopen met recht van retour na drie weken. Zoals intussen gebruikelijk, is Griftsteede, Van Swindenstraat 129, de plek van uitgifte en inname van de bomen.

Na ‘gebruik’ van drie weken gaan de speciaal gekweekte bomen met kluit weer de grond in om verder te groeien in een bos. Kortom, dit is dé manier om een groene Kerst te vieren met respect voor natuur en milieu. Het gaat om Nederlandse bomen die maar weinig kilometers naar Utrecht afleggen. Vanwege het aanhoudend grote succes verkopen we dit jaar 500 bomen; weer 50 meer dan het afgelopen jaar.

De prijs bedraagt dit jaar € 21,- plus een borg van € 5 = € 26,- incl. BTW.
Wie na drie weken de boom én de retourbon terugbrengt, ontvangt deze € 5,- terug.

Bestellen kan uitsluitend via onze website www.huureenkerstboom.nu vanaf zondag 17 november 18.00 uur en zo lang de voorraad van 500 bomen strekt, tot uiterlijk 8 december 2013 24.00 uur.

Wie een boom heeft besteld en de bevestigingsmail heeft ontvangen, kan de boom ophalen op zaterdag 14 december tussen 10 en 14 uur. De bomen inleveren kan uitsluitend op zaterdag 4 januari tussen 11 en 14 uur op Griftsteede, Van Swindenstraat 129 .

kerstboom