Sporten met Senioren in Noordoost

Wij, een clubje mannen en vrouwen van ongeveer 55 tot 75 jaar, komen iedere dinsdagmorgen (uitgezonderd de schoolvakanties) bij elkaar om onder deskundige leiding te sporten. ‘Sporten voor senioren’ bestaat inmiddels tien jaar. Na een ‘work-up’ spelen we een balspel, zoals hockey, handbal, trefbal, korfbal en volleybal, waarbij we iedere vier weken wisselen. Dit alles onder de bezielende begeleiding van sportleraar Mark en enkele stagiaires. Na de ‘cooling down’ is er voor wie daar zin in heeft nog een kopje koffie.

Ben je geïnteresseerd, kijk op www.hercules, overige activiteiten: sporten voor senioren. Of kom op dinsdagmorgen een keer kijken en meedoen van 9.30 uur – 10.30 uur bij Sportcomplex Hercules. Voorveldselaan 2.

Meer informatie Adriana Oliehoek tel: 06- 44344609, en Siny Bruyns tel: 06- 12875485