Ontmoet Oost 2013! beeldende kunst, muziek, poëzie en nog veel meer!

 Op zondag 3 november 2013 organiseren Cultuur in Oost, AteliersAL16 en Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF het culturele wijkevenement Ontmoet Oost! Tussen 12.00 – 18.00 uur word je bij AteliersAL16 en het UAF door (gevluchte) kunstenaars getrakteerd op spannende ervaringen en verrassende momenten. Geniet van beeldende kunst, muziek, poëzie en nog veel meer!Podium voor kunst uit de wijk

Iedereen is welkom om een kijkje te nemen en kennis te maken met wat Utrecht Oost te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur. Kom langs en bekijk de ateliers en het werk van de kunstenaars of neem een lekkere kop koffie en luister naar optredens door artiesten uit de wijk. Voor jong en oud zijn er creatieve workshops; laat jezelf inkleuren met licht, ga samen boetseren of maak roosjes van oude panty’s.

 AteliersAL16

In het voormalige gebouw van de Lerarenopleiding bruist het met zo’n 30 deelnemende kunstenaars van de creativiteit. Schilders, fotografen, modevormgevers, illustratoren en anderen stellen hun atelier open en bieden je een kijkje in hun keuken. Op verschillende plekken in het pand kun je genieten van zang en muziek, schrijfworkshops en een tentoonstelling met kunstwerken van mensen uit de wijk.

Laat je verrassen door wat hier allemaal te zien en te doen is. Wil je toch alvast weten welke kunstenaars er bij AteliersAL16 zijn, kijk dan op www.ateliersal16.nl.

Ontmoet Oost!
3 november 2013
Locaties:
UAF, open 12.00 – 16.00 uur, Wilhelminapark 38, www.uaf.nl
AteliersAL16, open 12.00 – 18.00 uur, Archimedeslaan 16, www.ateliersal16.nl

Toegang is gratis

www.cultuurinoost.nl