Gepeste bewoners Wittevrouwensingel naar rechter

foto RTV Utrecht
foto RTV Utrecht

Gezellig wonen doe je niet in een compex aan de Wittevrouwensingel tegenover de gevangenis. Volgens bronnen van RTV Utrecht terroriseert de huisbaas bewoners van dit gebouw. De bewoners hebben bekend gemaakt dat zij naar de rechter stappen.
Op maandag trof de politie boterzuur aan, een stof die verschrikkelijk stinkt. Vorige maand werd een man gearresteerd die  ’s nachts in het pand op deuren bonkte. Bewoners betalen tot 900 euro voor 30 vierkante meter en ontdekten dat hun huur tweemaal zo hoog liggen als het puntensysteem aangeeft. Volgens RTV Utrecht probeert de huisbaas middels wisselende knokploegen bewoners die zijn huurprijs niet accepteren weg te pesten door intimidatie, bedreiging en vernielingen.