Vrouw aangerand in Griftpark


De politie is op zoek naar een man die dinsdagnacht 18 juli rond 1.05 uur een 21-jarige vrouw heeft aangerand in de omgeving van het Griftpark in Utrecht. Hier werd zij onzedelijk was betast door een man.

De vrouw vertelde liep rond 01.00 uur door het Griftpark naar haar huis. Plotseling kwam een man achter haar lopen die haar onzedelijke voorstellen deed. Toen het slachtoffer hier niet op inging, betaste de man haar. De vrouw begon te schreeuwen en sloeg van haar af.

Uiteindelijk stopte de man en rende weg. De politie is op zoek naar getuige. Het signalement van de man luidt, rond de 35 jaar oud en tussen de 1.75 en 1.80 lang. Hij droeg een bruine trui en een zwart mutsje. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad, tel.: 0900 – 88 44.