Nieuwe redacteur gezocht!

De wijkkrant Wittevrouwen zoekt een nieuwe redacteur!

Woon je in Wittevrouwen en vind je het leuk om dieper te duiken in zaken die nu en in het verleden spelen/speelden in deze wijk en daarover te berichten? De redactie bestaat uit acht/negen leden die tien keer per jaar samenkomen om te overleggen over interessante content voor in de krant. Vijf keer per jaar komt de krant uit, gevuld met interviews met bewoners, achtergronden en geschiedenis over de mooie panden in de wijk zoals die op het Veeartsenijterrein, beleidszaken zoals die rondom Het Nieuwe Inzamelen, ontwikkelingen op de Biltstraat, kunst en cultuur in de wijk, grote en kleine veranderingen, et cetera. Op deze website vind je alle artikelen terug die ooit in de krant verschenen.

Schrijven voor de wijkkrant is vrijwillig, je krijgt er gezelligheid, interessante ontmoetingen en elk jaar een heerlijke borrel voor terug. En je leert van alles over je eigen wijk!

Heb je interesse om mee te denken en schrijven? Voor meer informatie kun je mailen naar redactie@wijkkrantwittevrouwen.nl.