Fietsexcursie: 22 april

Stedelijk gebied is in de eerste plaats bedoeld als leefomgeving voor mensen. Toch leven er veel verschillende planten- en diersoorten. In sommige gevallen worden ze een handje geholpen door de mens. In andere gevallen weten ze zelf een plekje te veroveren. Tijdens deze fietsexcursie door het centrum en het noordoostelijk deel van de stad wordt gestopt bij een aantal plekken waar met of zonder hulp van de mens de stad vriendelijk is voor de natuur. De afstand is 15 km, de excursie duurt ongeveer 2 uur. Er kunnen maximaal twintig mensen mee dus aanmelden is verplicht via: stadsnatuur@hotmail.com.

De excursie is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit komt ten goede aan IVN Vecht- en Plassengebied.

Zondag 22 april 201, 10:00 tot 12:00 uur.
Startpunt: De Inktpot bij Utrecht CS.